HTML

Ius primi verbi

Mit gondolok a világról - egy gömb alakú eldeformált kocka.

Friss topikok

Linkblog

Krumplievő drótostótok

2007.10.28. 23:27 Balduin

Nesztek, egyétek meg a sztereotípiátokat, ecce homo slavicus. Európa, a média, az egész világ tanulhatna, ha most Szlovákiára figyelne: ez történik, amikor szélsőséges, fasiszta csőcselék kerül a hatalom közelébe. Ott rúgják a magyar kisebbséget, ahol érik. És ki szólal ez ellen föl? SENKI! A MAGYARORSZÁGI KORMÁNY SE! Talán egy-egy keresetlen mondatot az államelnöktől hallhatunk... De hol van Brüsszel, hol a Der Spiegel, a Haárec, a The Times, amikor ilyenek történnek?

Fico hősöknek nevezte a csernovai áldozatokat - Magyarország emberiesség elleni gaztetteiről készült szlovák memorandum.
Ezek csak abból értenek ha a megfelelő helyeken keményen fellépünk az ilyenek ellen. Az ilyen utolsó mocskokkal nem lehet és nem szabad leülni tárgyalni, mert amint kilép az ajtón, már utánad köp. Elegáns retorikával, tényekkel, adatokkal a sajtón keresztül, ügyes diplomáciával a politikában visszavágni, írni a hazai szlovák kisebbségi vezetőknek, hogy szóljanak már odahaza, hogy hé fiúk, ez itt Európa, bekéretni Migast a külügyminisztériumba, és megizzasztani, tömni pénzzel az értékvédő határontúli magyar szervezeteket (nem az MKP lyukas zsebét markolászni) - mert ELÉG VOLT! az aljas szlovák propagandából.

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar szlovákia autonómia benes

A bejegyzés trackback címe:

https://lypeon.blog.hu/api/trackback/id/tr56211430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása