HTML

Ius primi verbi

Mit gondolok a világról - egy gömb alakú eldeformált kocka.

Friss topikok

Linkblog

Sok pici rózsaszín háromszögecske

2007.08.31. 21:45 Balduin

Szetey Gábor meleg. Radics Péter meleg. Orosz József meleg. Larry Craig meleg. És hogy "szeretett" ex-miniszterelnökünk, Horn Gyula szavaival éljek: Na és?!

Kit érdekel? De most komolyan. Négy fal között seggbekuki. Teljesen az ő dolguk. Én se kürtölöm világgá, hogy éppen a barátnőmmel, hol mikor, mit... Mondjuk az momentán baromira zavart, hogy az egyik homokos ott ögyelgett a Pride-on papi ruhában (khmmm...és miért éppen katolikus reverendában? Református, evangélikus lelkész, esetleg rabbi?) - de hát az agybetegség nem szexualitás függő.

Mert itt van ez az agybeteg SoDi, aki ezt a "nagyszerű" montázst elkövette Szetey Gáborról. Majd gyorsan elhatárolódik saját művétől és blogjától. "Kiss Endre Farkas közleményében elhatárolódott a kirekesztéstől, a faji megkülönböztetés minden formájától, valamint a homofóbiától, és a neonáci szervezetektől is." Ez hülyének néz minket - bár leszedte a blogját, de azért Google tárolt változat segít minket, pl. ezzel:

Megjegyzés: SF, csak hogy ne legyen félreértés:
Bár a levél nagy részében azt kifogásolom, hogy az általad az egyik bejegyzésemhez írt kommentárt hazug módon közvetlenül nekem tulajdonították, ez továbbra sem jelenti a tőled való elhatárolódást, vagy akár azt, hogy a stílusod megváltoztatására kérnélek téged. Ilyesmiről itt nincs szó.
-írja SODI 2007.04.13-i bejegyzésében.

Ki is ez az SF? Hát ez egy másik agybeteg blogger-kollega. Pl. ilyet ír:

"Mert mint tudjuk, egy zsidó számára nincs sértőbb mint az igazság."

"A zsidók közül sokan, ha rendesnek is látszanak, bármelyik pilanatban elárulnak, ha ezzel egy másik zsidónak segíthetnek."

És ezek még az enyhébb beírások. Gyűlölet, xenofóbia, antiszemita előítéletes blogbejegyzések tömkelege - de SoDi nem határolódik el... 2007. április 13-án. 2007 augusztus végén már elhatárolódik az idegengyűlölettől. Na ez is úgy cserélgeti a véleményét, mint más az alsóneműjét (ugye kedves Nyakó úr... kedves főnökét ugyan kérdezze már meg, hogy 2006 óta mi változott autonómia ügyben... hogy hirtelen mégsem támogatják, még szóban sem...).

SoDi, SF, és a hasonló agyharcosok - sok kis rózsaszín háromszögecskét érdemelnének. Mert ők az igazi buzik - szellemi buzeránsok, agybetegek.



5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lypeon.blog.hu/api/trackback/id/tr97154315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SF · http://reakcio.blogspot.com 2007.09.20. 01:00:44

Mivel te is zsidó vagy, a "véleményed" nem objektív, ezért semmit sem ér. :-)
Szánalmas mentegetőzés.
A polkorrektség, na az a szellemi homoszexxualitás, nem pedig az egeszsegess radikalzmus!

Lypeon · http://lypeon.blog.hu/ 2007.09.20. 09:00:51

Egy roppant objektív véleményt olvashattunk SF-től:) De azért köszönöm Neki, hogy megtisztelt véleményével.

sodika · http://sodi.freeeblog.hu 2007.10.07. 01:29:19

A blogomban válaszoltam.
A lényeg:
A közleményemben azt írom, hogy elhatárolódom a neonáci szervezetektől. SF tudtommal nem tagja egyetlen neonáci szervezetnek sem, így itt nincs ellentmondás.
Az is szerepel a közleményben, hogy gyűlölöm a rasszistákat. Miután az anticionizmus, vagy az antijudaizmus nem a faji alapú megkülönböztetésre helyezi a hangsúlyt, így SF idézett kijelentései is távol állnak a rasszizmustól. Ez sem ellentmondás tehát.
Írom még, hogy elhatárolódom a kirekesztés minden formájától. Nos, annál valóban nehezebb elképzelni görényebb dolgot, mint ha valaki egy embert tendenciózusan kirekeszt pusztán annak etnikai, vagy vallási csoporthoz való tartozása alapján. Ugyanakkor a mások, vagy saját tapasztalatainkra alapozott fokozott óvatosság, és utóítéletesség sok esetben indokolt lehet, mert rengeteg kellemetlenségtől óvhat meg. (Lásd lakásmaffia-ügyem.) Ez azonban még korántsem kirekesztés, csupán józan helyzetértékelés. Egy zsidó származású ember is lehet magyar hazafi, ha nyomokban sem adja jeleit annak, hogy cionista lenne, vagy annak az érdekeit szolgálná, és ezt láthatóan komolyan is gondolja. Miután pedig ez nem összeegyeztethetetlen SF idézett szavaival, így itt sincs ellentmondás.

SF · http://reakcio.blogspot.com/ 2007.10.07. 13:22:37

Jajj huncut kicsi sodikám, hát itt vagy, már hogy kerestelek pici farkasom, gyere haza, várlak nagyon.
Tudod mit kapsz ha benyitsz, picikém.

Balduin 2007.10.07. 13:27:54

Az utóbbi beírás nyilvánvalóan nem SF-é, megkérem a partizaninfo tagjait, ne itt műveljék ezt...
süti beállítások módosítása