HTML

Ius primi verbi

Mit gondolok a világról - egy gömb alakú eldeformált kocka.

Friss topikok

Linkblog

Plan Y - Under construction

2007.09.18. 18:16 Balduin

A rejtélyes Y terv. Te is hallottad? Mi lehet az vajon? Biztos megostromolják a Parlamentet!

Lehet hogy naiv vagyok,de Fáber Károly (aki egyébként valami C kategóriás II. világháborús film jólfejlett náci tisztjének tűnik szép szőke hajával) mit képzelt? Hogy majd körbepisilteti 13 marcona csapattal a 12 minisztériumot + parlamentet, aztán se ki, se be, a REBISZ meg hordja nekik a svédasztalos reggelit? Tomcat tömören fejezte ki: "Nooormális vagy?" Komolyan egy kiscsoportos óvodás előbb buktatja meg a kormányt mint ezek.

Szent Korona tanon alapuló alkotmány meg az Aranybulla visszaállítása... Hol élnek ezek? Egy döglött csirkefarmon? Mert eléggé elszálltak. Alapszintű államigazgatási ismereteik sincsenek, nemhogy alkotmányozó nemzetgyűlést játszani. Bezzeg a bojkott, húúúú, az aztán a tuti ötlet.

Kettő + egy megoldás van:

1. Fölsorakozni minél nagyobb létszámban a FIDESZ népszavazási kezdeményezése mögé, ami vagy bejön, vagy nem. De a legutóbbi közvéleménykutatási eredmények szerint olyan szintű az emberek (könnyen megérthető) kiábrándultsága a politikai elitben, hogy ez elég rizikós. Meg ki tudja hogy az MSZP mit talál ki + Kálmán László nyelvészprof.

2. Szépen mint a kis birkák bééégetni 2010-ig, aztán elmenni szavazni mint a katonatiszt, és szavazatunkkal illedelmesen megköszönve a 6 évnyi hazudozást Gyurcsánynak, és megkérni, hogy vonuljon nyugállományba. (Ennek alesete: sűrűn imádkozni, hogy hátha 2010 előtt bekövetkezik valami csoda és maguktól lemondanak. Ebben az országban semmi olyan nincs, amin a csoda nem segíthet - írta valaki az interneten, és mély igazság van benne)

3. Kipattintani valami elég csúnya belháborúskodást, forradalmat. Ennek esélye egyenlő a nullával, mert a társadalomnak semmi szüksége erre, és nem is lenne partner ilyenre. Én meg végképp nem. A forradalmak kora lejárt.

Szóval lehet itt A-Zs mindenféle betűjelekkel kódolt tervet gyártani T. Fáber elvtárs, de nem érdemes. Csak arra jó max, hogy az embereknek szerezzen néhány vidám percet Abdszurdisztánban.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lypeon.blog.hu/api/trackback/id/tr60169610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomcat · http://www.tomcatpolo.hu 2007.09.19. 11:39:20

A Szent Korona alkotmányának visszaállítása pedig az ország rendbetételének alapfeltétele lenne.
süti beállítások módosítása