HTML

Ius primi verbi

Mit gondolok a világról - egy gömb alakú eldeformált kocka.

Friss topikok

Linkblog

Governo nostro

2007.09.07. 10:44 Balduin

Ez a Jani, ez nagy figura...No nem a Kóka "Pannoncsiga" Jani, hanem a Zuschlag Jani. Azt már tudjuk, hogy nagyon jó humora van, amikor Holokauszt-megemlékezés előtt képes a Holokauszt áldozataival viccelődni. Tényleg, olyan jóízűen nevetett, hirtelen egészen "szerethető" fiúnak tűnt... Az egészben az volt a szánalmas, hogy csak ő nevetett a saját poénján. Az meg elég ciki.

Most meg aztán igazán benne van a kutyaszorítóban... Szépen lefölözte magának, akarom mondani fiktív ifjúsági szervezeteinek a súlyos millákat. De úgy tűnik ebben benne volt aztán mindenki. Újhelyi István, aki jelenleg államtitkár vagy éppen a széparcú Arató Gergely, aki jelenleg szintén államtitkár. Érdekes mód ezek az emberek akkoriban mind egy minisztérium, az ISM - Ifjúsági- és Sportminisztérium körül csoportosultak. Kis "misztériumjátékuk" idején a helyi tökös csávó miniszter elvtárs na ki volt...no igen...Gyurcsány Ferenc. Szépen minden hét elején összegyűltek, meghányták-vetették a dolgokat, hogy na akkor azon a héten kinek osszanak le pénzt. Ocsovai államtitkár-helyettes szerint ezeken a találkozókon akkoriban gyakorta feltűnt a mi Janink is. Ocsovai meg persze nem merte a Nagy Vezír nevét kimondani, de többször utalt rá, hogy a miniszter úr szobájában gyűltek össze. Tiszta Keresztapa... Csak az a gáz, hogy Gyurcsány már nem az ISM pénzeit osztogatja, hanem az egész országét, no meg az egész országot. (Pl. annyira vicces ez a Lex MOL dolog...Aszonja meg akarja védeni a MOL-t a külföldi felvásárlóktól, pl. ÖMV - igen meg akarja védeni a ruszkiknak, a GAZPROM-nak).

Szóval Jani dolga kezd kellemetlenné válni Ferinek...Egyre kellemetlenebbé... Majd a végén olyan lesz mint az egyszeri amerikai diák esete George Bushsal, amikor feltehetett öt kérdést az elnöknek:

1. Kinek adták el a MOL-t?

2. Mennyiért vették meg az OVB-t?

3. Klára asszony segített-e megtervezni a Gárda ruháját?

4. Hol a 23 millió román?

5. Hová tűnt Zuschlag Jani? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lypeon.blog.hu/api/trackback/id/tr19159451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása