HTML

Ius primi verbi

Mit gondolok a világról - egy gömb alakú eldeformált kocka.

Friss topikok

Linkblog

Szaffi in Parlament

2007.10.07. 11:58 Balduin

"Mécs Imre szerint történelemhamisító Havas Szófiának a HVG-nek adott nyilatkozata. Horn Gyula unokahúga a forradalom kapcsán börtönből kiszabadult nyilaskeresztesekről beszélt. Havas szerint Mécs Imrének kellene tőle bocsánatot kérnie." (www.index.hu)

Bár az utóbbi években egyre romlik nálam Mécs Imre megítélése (hogy a fenébe keveredhet egy '56-os az MSZP-be?) - de ami sok, az sok. Havas Szófia? Ki a fene ez? Horn Gyula expufajkás miniszterelnök unokahúga. Az apját, Horn öccsét (igazi kis ÁVH-s keretlegényt), 1956-ban lőtték le, Szófika akkor 1 éves volt. Annyi joga sincs ennek a nőnek '56-ról nyilatkoznia, mint nekem. Inkább csendben maradhatna, és egy ilyen nyilatkozat után sebtiben kellene visszaadja parlamenti mandátumát, és örülhetne, hogy nem perelték be hazaárulásért, rágalmazásért, stb. Ápolja a nagybeteg nagybácsikáját. Vagy költözzön Moszkvába.

Különösen arcátlan nyilatkozatának az a része, miszerint: "Jellemzőnek tartja, hogy az ilyen hangok most, Horn Gyula betegsége idején erősödtek fel." Szerintem pedig inkább az a jellemző, hogy a forradalom 51. évfordulója előtt alig egy hónappal bukkan fel megint egy nyilatkozat, ami egyébként ismét alkalmat ad arra, hogy mindenről beszéljünk, csak ne arról, hogy mekkora kakiban van az ország. Szerintem ezt a nőt Kende Péter (aki szerint Mansfeld Péter és Tóth Ilonka köztörvényes bűnöző) tanította 1-2 numera között.

Arról már nem is beszélve, hogy: "...mert a börtönből kiszabadult nyilaskereszteseket nem tudnám semmilyen módon forradalmároknak nevezni. Ahogyan azokat a géppisztolyokkal köröző fiatalokat sem, akik ugyanúgy járták a házakat, mint 1944-ben zsidókra vadászva." Havas Szófia szerint, tehát azok a fiatalok, akik 1956-ban életüket áldozták azért, hogy megszabadítsák az országot az oroszok és bérenceik uralmától, ugyanazok, mint akik 1944-ben zsidókra vadásztak. A nő nem csak sötét, de még számolni se tud. A pesti srácok életkora átlag 23 körül mozgott, azaz '44-ben átlagban 11 évesek lehettek, azaz aligha járhatták a házakat zsidókra vadászva... De ez az egész arcpirító nyilatkozatnak már csak elhanyagolható logikátlansága.

Egyszóval: Ki a Havas Szófiákkal a Parlamentből! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lypeon.blog.hu/api/trackback/id/tr44188867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása