HTML

Ius primi verbi

Mit gondolok a világról - egy gömb alakú eldeformált kocka.

Friss topikok

Linkblog

Nyugat-kelet-közép

2007.09.20. 23:48 Balduin

Ki ez a bránermeister, baszki? aszonja nekem, hogy szart se ér a véleményem, mert zsidó vagyok. Vallási értelemben sem vagyok az, "ősfámat" tekintve is csak 1/16 részben vagyok annak a népnek leszármazottja, de és ha az lennék? SF képviselné az egészséges radikalizmust? Miről hadovál? Áááá...elgurult a gyógyszere, utána meg a dömpere, az óvónénije meg ugat, azért ez a eszeveszett gyermeki hiszti. Isten óvja a királynőt, nem is érdemel több szót, se szút, a potroha legyen tele méreggel, oszt jónapot.

Nem vagyok moderátor, hogy rohangáljak a kommentek után, az internyet egy baromi nagy virtuális Hyde Park, osztjuk itt az igét ezrek, meg milliók, közben meg falra hányt borsó. Szóval gyertek cimbik, mondjátok el véleményeteket balról jobbra, jobbról balra, Péterfalvi Attis meg szegény lökheti négy híradónak egymás után az igét, se neki, se nekem, se Neked nem lesz jobb attól Abszurdisztán. Itt nincs se jog, se rendszer, se barát, se ellenség, csak egy baromi nagy megtörhetetlen spirál, ami kavarog lefelé, mint egy ótvar nagy lefolyó. A kis papírhajónk, Magyarország meg rajta pörög egyre mélyebben, DJ haverom megmondta jól. Ajvékolhatunk, yeeessss, megcsináltuk! Óóóó igen, igen-igen... Az egyfogú proliknak megmarad a május elseje, aztán a sör-kolbász akad a torkukon.

Ez itt se Nyugat, se Kelet, pláne nem közép, hanem a baromi nagy katyvasz Balkán. Sok pici gyurcsány, sok pici ibolya, önálló ökoszisztéma. Mi meg ebbe szocializálódtunk bele. És piszkíthat mindenki, bánom is én, a maga kontójára, én az maradok, aki. Ha X-nek zsidó, akkor shalom neki, bár nem ismer. Ha Y-nak klerikális reakciós, akkor meg Laudetur Jesus Christus - na akkor bejött volna az Y-terv. Egyébként meg nem hiszem, hogy bárkit érdekelne a véleményem, vagy X véleménye, mert mindenki baromi szubjektív itt a Balkánon, a saját véleménye meg a legszubjektívebb, ergó abban érzi magát legjobban. Mint egy baromi nagy keltetőben a kiscsibe.

Szóval innen üzenem azoknak, akik érdeklődnek: római katolikus vagyok, elsősorban magyar, de mellette székely-szlovák-osztrák-zsidó-horvát-stb. származású, szóval echte kárpát-medencei, 23 éves egyetemista, budapesti agglegény, szegényparaszti és arisztokrata gyökerekkel is rendelkező szabad egyén. És szellemi (meg más értelemben is) heteroszexuális. A véleményem pedig jah, szubjektív, mint minden vélemény, szóval csókoltatok mindenkit, a véleményem az enyém marad, a kommentek meg az övé.

Üdv: Lypeon

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lypeon.blog.hu/api/trackback/id/tr7171975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása